Krijg de beste prijzen die er zijn, terwijl u online winkelt.

Price Expert vindt de beste prijzen in meer dan 100.000 online winkels, en brengt u er direct heen.

Winkel slim, bespaar geld en tijd. Price Expert kan daarmee helpen.

Price Expert is niet beschikbaar voor uw browser

Price Expert is beschikbaar voor de volgende browsers

Wat is Price Expert?

Toegang tot de laagste prijzen
Met de expertise van prijsvergelijking in meer dan 20 landen, hebben wij Price Expert ontwikkeld, een next-generation browser extensie die u actuele suggesties biedt voor de beste prijzen, aanbiedingen en kortingsbonnen, terwijl u op internet zoekt naar de producten die u wilt hebben.

Betaal minder, bespaar geld
Ons doel is altijd geweest om u te helpen minder te betalen en meer te besparen terwijl u winkelt. Price Expert toont u dezelfde producten in andere winkels, of vergelijkbare producten met lagere prijzen, en kortingscoupons als deze beschikbaar zijn. Op deze manier weet u altijd of er ergens anders een betere aanbieding is voor u iets koopt.

100% Veilig
In tegenstelling tot vele andere browser extensies, Price Expert is veilig, schoon en eerlijk (en gratis). De techniek achter Price Expert zorgt dat wij uit de weg blijven als u niet aan het winkelen bent, en toont u alleen relevante suggesties, op een discrete wijze.

Waarom kiezen voor Price Expert?

  • Het is schoon, veilig en eerlijk (en gratis), in tegenstelling tot andere extensies;
  • We tonen alleen relevante & accurate alternatieven, op een discrete wijze;
  • Uw privacy is 100% beschermd, en we verzamelen of delen geen persoonlijke informatie;
  • Met Price Expert kunt u ongestoord browsen, we blijven uit de weg als u niet aan het winkelen bent;

Hoe werkt het?

Als u een online winkel of product gerelateerde website bezoekt, wordt Price Expert geactiveerd, analyseert de inhoud van de pagina die u bezoekt zonder u te storen, en controleert zijn continu groeiende database om te zien of hetzelfde product ergens anders wordt aangeboden voor een betere prijs.

Als we een betere aanbieding vinden voor het product dat u op dat moment aan het bekijken bent, zal Price Expert getoond worden bovenin uw browser, en een lijst met betere aanbiedingen van andere winkels tonen. Ook zullen we kortingscoupons voor die winkels tonen.

Kan ik Price Expert verwijderen?

Uiteraard kan dat, en het is nog eenvoudig ook. We zullen nooit meer verschijnen als u ooit besluit dat u niet tevreden bent met de besparingen die Price Expert u aanbiedt. U kunt de verwijder instructies vinden in het betreffende Help artikel.

Deze add-on is een geweldige hulp als ik online shop. Ik ga gewoon naar mijn favoriete online winkels, en ik krijg het vanzelf te zien als er ergens anders een betere aanbieding is voor de dingen die ik zoek. Price Expert heeft me al veel geld bespaard, en tot zo ver zijn alle aanbevelingen van betrouwbare winkels gebleken.
Hans Smidt
Ik twijfelde of ik wel nog een extra toolbar wilde installeren, maar besloot om Price Expert toch een kans te geven. Gelukkig is dit geen toolbar die ongewenste vervelende dingen doet, en het bespaart me echt veel tijd en geld! Ik heb al veel goede aanbiedingen gevonden, zonder dat ik zelf allerlei sites af hoef te gaan. Geweldig voor alle online koopjesjagers!
Kim Telman