Nađite najbolje cene, dok pretražujete proizvode na internetu.

Price Expert pronalazi najbolje cene u preko 100,000 prodavnica i vodi Vas ka njima.

Pametno kupujte, uštedite novac i vreme. Price Expert može da Vam pomogne.

Price Expert nije dostupan za vaš browser

Price Expert je dostupan za sledeće browsere

Šta je Price Expert?

Pristup najnižim cenama
Na osnovu naše ekspertize upoređivanja cena u preko 20 zemalja, napravili smo Price Expert, browser add-on nove generacije koji Vam daje precizne predloge za najbolje cene, ponude i popuste, dok pretražujete internet za proizvodima na vašoj listi.

Platite manje, uštedite novac
Naš cilj je uvek bio da vam pomognemo da platite manje i uštedite novac kada kupujete. Price Expert prikazuje Vam iste proizvode sa boljim cenama u drugim prodavnicama, ili slične proizvode sa sjajnom ponudom, kao i popuste, ukoliko postoje. Na taj način znaćete da li postoji bolja cena, pre nego što pritisnete dugme "Kupi".

100% Sigurnost
Za razliku od mnogih addon-ova, Price Expert je čist, siguran i pošten (da ne pominjemo i besplatan). Tehnologija u srcu Price Expert omogućava da Vam ne smetamo kada ne kupujete online i da Vam prikažemo samo relevantne sugestije, na diskretan način.

Zašto da odaberem Price Expert?

  • Siguran, čist i pošten (takođe i besplatan), za razliku od drugih addonova;
  • Prikazaćemo vam samo relevantne ponude, precizne alternative kupovine, na diskretan način;
  • Vaša privatnost je 100% zaštićena, plus mi ne prikupljamo niti delimo lične informacije;
  • Price Expert omogućava da pretražujete internet bez uznemiravanja i ne pojavljuje se kada ne kupujete putem interneta.

Kako funkcioniše?

Kada posetite online prodavnicu, ili stranicu nekog proizvoda, Price Expert se aktivira, analizira sadržaj na stranici bez uznemiravanja i proverava u bazi koja se stalno proširuje, iste proizvode koji se mogu naći u drugim prodavnicama, samo po boljoj ceni.

Ukoliko pronađemo bolju cenu za proizvod koji trenutno gledate, Price Expert pojaviće se na vrhu vašeg pretraživača, nudeći listu online prodavnica gde možete kupiti proizvod po nižoj ceni. Takođe ćemo vam prikazati popuste dostupne u toj prodavnici.

Mogu li da deinstaliram Price Expert?

Svakako da možete i to na jednostavan način. Nećemo se više nikad pojavljivati u vašem pretraživaču, ukoliko ikada odlučite da niste zadovoljni sa uštedama koje možete postići uz pomoć Price Expert. Korake za deinstalaciju možete pronaći u sekciji Pomoć.

Ovaj addon je sjajna pomoć kad god kupujem putem interneta. Imam svoje omiljene online prodavnice, gde obično kupujem, ali dobro je biti informisan ako postoji prodavnica koja nudi bolju cenu proizvoda koje tražim. Price Expert mi je pomogao da sačuvam puno novca do sada, plus iz mog iskustva ponude dolaze sa proverenih prodavnica.
Filip Popović
Bila sam pomalo neodlučna da instaliram add-on, ali sam Price Expert-u dala šansu. Mogu vam zasigurno reći da vas ovaj add-on neće uznemiravati sa neželjenim stvarima i pomoći će vam da manje potrošite kada kupujete putem interneta. Možete pronaći velike popuste bez dugotrajnog traženja na internetu. Sjajan add-on za svakog online kupca!
Marijana Šapić